Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

 
CK INOX
Ανοξείδωτες Κατασκευές Πειραιάς


Η εταιρεία μας “CK inox” η οποία βρίσκεται στον Πειραιά, ιδρύθηκε το 1975 από τον Αλκιβιάδη Καραμπάση με κύριο σκοπό την κατασκευή ανοξείδωτων και μεταλλικών κατασκευών σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στον Πειραιά και σε όλη την Αττική.

Τα τελευταία χρόνια εξειδικεύεται στις ανοξείδωτες κατασκευές για αρχιτεκτονικούς και μηχανολογικούς σκοπούς, προσφέροντας πάντα κατασκευές που ξεχωρίζουν τόσο για την υψηλή ποιότητα τους αλλά και για την μοναδική αισθητική τους.

Η μακρά παρουσία μας στο χώρο, η μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία μας εγγυώνται την ποιότητα κατασκευής, το σεβασμό προς τον πελάτη αλλά και την εκπλήρωση των επιθυμιών του.
 

 


 

 
ΜΕ ΑΓΑΠΗ & ΜΕΡΑΚΙ
δημιουργούμε ανοξείδωτες κατασκευές που κύριο στόχο έχουν να καλύψουν, απόλυτα, τις απαιτήσεις σας. Με αρωγό την άρτια τεχνογνωσία μας, δίνουμε μορφή και στυλ στον ανοξείδωτο χάλυβα, προσηλωμένοι πάντα στις εξελίξεις και τις νέες τεχνολογίες όσον αφορά στην επεξεργασία του μετάλλου.

Παρακολουθώντας διαρκώς τις νέες εξελίξεις του χώρου, μπορούμε να σας προτείνουμε μοναδικές και ξεχωριστές λύσεις που θα κάνουν τον χώρο σας κομψό και λειτουργικό.

Όλα αυτά τα χρονια που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων στον Πειραιά και σε όλη την Αττική. Έτσι, έχουμε αποκτήσει όλη εκείνη την πείρα που χρειάζεται και μπορούμε να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε ανοξείδωτη κατασκευή επιθυμείτε, άμεσα και κυρίως οικονομικά.

 


 

Βασική μας επιδίωξη είναι να βρισκόμαστε συνεχώς δίπλα στους πελάτες μας και να αναπτύσσουμε λύσεις που να καλύπτουν απόλυτα την κάθε τους ανάγκη.
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση.
Εξυπηρετούμε άμεσα τον Πειραιά και όλη την Αττική.